Rólunk

CSER KRISZTINA

Tulajdonos & Kozmetikus

Szerettel köszöntöm!

Tanulmányaimat 2005-ben fejeztem be az Elit Kozmetikusképző szakiskolában így már 14 éve dolgozom,mint kozmetikus. Előtte 14 évig egy magánrendelőben dolgoztam, így tudom, hogy a szervezet belső és külső összhangja adja meg azt a harmóniát, amely hozzásegít ahhoz, hogy a mindennapokat boldogan tudjuk megélni. Célom az, hogy a hozzám betérő vendégek az itt eltöltött idő után ne csak testileg, de lelkileg is kipihenten, feltöltődve távozzanak. 

Minden ember, minden bőr egyedi, így személyre szabott kezeléseket ajánlok a bőr adott állapotának megfelelően. 

Az olasz Vagheggi cég termékeivel dolgozok, amelyek 100%-ban természetes anyagokat tartalmaznak. Vendégeimnek az otthoni bőrápoláshoz is ajánlok termékeket, hiszen a bőrápolás nem fejeződik be azzal, hogy a vendég kilép a kozmetikustól.

A kozmetika az a hely, ahol mindenki foglalkozhat magával, ahol időt szánhat magára, ahol egy igaz pillanatot ajándékozhat magának. Szeretettel várom! Kérdéseire szívesen válaszolok elérhetőségeimen!

BARTUS KATALIN

Fodrász

10 éve dolgozom női-, férfi- és gyerekfodrászként. Célom, hogy mindenki számára megtaláljam az egyéniséghez, arcformához legelőnyösebb frizurát és hajszínt.

Fontos számomra a szakmai fejlődés és megújulás, ezért gyakran veszek részt az aktuális trendekkel kapcsolatos tanfolyamokon. Az itt megszerzett tudást a saját kreatív ötleteimmel kiegészítve hasznosítom egyedi frizurák tervezéséhez, megvalósításához.


Úgy gondolom, hogy a haj egészségének is rendkívül fontos szerepe van a frizurakészítés során, ezért elengedhetetlennek tartom a magas minőségű termékek széles körű használatát. Munkámhoz az olasz Kemon termékeit használom, ami már több, mint 50 éve van jelen a professzionális piacon. Tradícióval és modernitással egy egyedi és összetéveszthetetlen hajfestéket eredményez, melynek legfőbb jellemzői: alacsony ammóniatartalom, kókuszolaj, magas minőségű mikropigmentek, hosszantartó, ragyogó hajszín. 

BÓLYA ATTILA

Gyógymasszőr

Szeretettel üdvözlöm! Egy pár sorban írnék magamról, illetve csinálnék kedvet egy személyes találkozáshoz.

Hat évvel ezelőtt csatlakoztam feleségem vállalkozásához, mint gyógymasszőr. Előtte a Károli Gáspár Pszichológia Tanszékére jártam. Már az egyetemi évek alatt elkezdtem érdeklődni a relaxáció és meditáció után. Amint lehetőségem nyílt, önálló képzés formájában elkezdtem a relaxációs, majd az erre épülő meditációs ismeretek elsajátítását. Mivel holisztikusan, rendszerben gondolkodó embernek tartom magam, úgy éreztem, hogy a megszerzett tudáshoz nagyon jól kapcsolódik a masszázs is. OKJ-s képzés keretében elvégeztem a gyógymasszőr tanfolyamot. Mindezen tudással felvértezve kezdtem a kozmetikában dolgozni, és azóta alkotunk TEAM-et a testi-lelki megújulás jegyében.     

Az évek során több több tucat vendég fordult meg nálam. Azt tapasztalom, hogy jelenlegi életmódunk mind stresszben, mind egészségtelen testtartásban gazdag. Ezért tartom fontos küldetésemnek, hogy felhívjam a nálam megfordulók figyelmét a rendszeres és tartós lazításra, amivel elkerülhetik az izomfeszülésekből adódó fájdalmakat, és az esetlegesen később jelentkező izületi problémákat.

A választás, a döntés természetesen a sajátunk, hogy aktívan, jó hangulatban megéljük-e az életünket, vagy passzívan, rossz közérzettel elszenvedjük-e azt, A döntés az Ön kezében is ott van. Ha szeretne az első csoporthoz tartozni, és úgy gondolja, hogy a megteremtésében és/vagy megtartásában tudnék segíteni, keressen fel bátran! Várom szeretettel!