Delay-bőröregedést késleltető kezelés

30 éves korban 

A harmincas éveikben járó nők bőrén megjelennek az öregedés első jelei.A stresszt, a környezeti ártalmakat már nem tudja a bőr olyan gyorsan kiegyensúlyozni, mint fiatalabb korban. A bőr felszíne dehidratálttá válhat a lassuló sejtanyagcsere miatt. Csökken a kollagén és elasztin termelés és a hyaluron sav tartalma is a bőrnek.Egyeseknél már a harmincas éveikben is megjelennek az első mélyebb mimikai ráncok is.

40 éves korban 

Bármilyen legyen is a bőrtípus, ebben a korban már a bőrben található kollagén- és elasztinrostok minősége és mennyisége is megváltozik.Ezért fontos a célzott kezelés, amely serkenti ezen rostok működését, szabadgyök elleni hatóanyagot tartalmaz, stimulálja a mikrokeringést és friss élettel telíti meg a bőrt.Sajnos a helytelen táplálkozás, az UV sugárzás, a túlzásba vitt napozás,a dohányzás, mind-mind nyomokat hagynak a bőrön.

A bőr öregedésének tipikus jelei  a tónustalan bőr és a ráncok megjelenése. Az okokat a bőr irha rétegében kell keresni.

A kozmetikai termékeket a bőr felszínére kenjük:a bőr mélyebb rétegeibe csak a kisebb és "rafinált" molekulák jutnak el. Speciális formulákra van szükség. Ebben segít nekünk ez a termékcsalád.

A Delay termékcsalád olajokban gazdag.Megtalálható benne: mandula olaj,jojoba olaj, makadámia olaj, avokádó olaj illetve kaité vaj.

A termékcsalád egyik igen fontos tagja a hyaluron sav, mely a bőr egyik nélkülözhetetlen összetevője.Hiányában a bőr képtelen a vizet megtartani, aminek következtében kialakulnak a ráncok.A hyaluronsav képes arra, hogy nagyon sok vizet bent tartson a bőr rétegeiben, ezért ilyen erős a hidratáló hatása.

És még egy érdekesség. A termék használatakor érvényesül az úgynevezett "dupla párna " hatás, ami egy nagyon erős feltöltő hatás. A bőrt homogénné teszi és optikailag is csökkenti a bőr hibáit.

Delay 60 perces kezelés előtt-után
Delay 60 perces kezelés előtt-után