Őszi bőrápolás

2016.10.14

Nagyon szép hónap az ősz.De nem csak a természet változik ilyenkor,hanem a bőrünk is.Bizony a nyári napsugarak is kihívást jelentenek, de a hideg és a szél még jobban kiszárítják bőrünket.De mit is tehetünk azért, hogy ismét hidratált és feszes legyen?

Fontos, hogy minden nap fordítsunk figyelmet arra, hogy reggel és este alaposan tisztítsuk meg arcunkat arctisztító tejjel majd hidratáljuk bőrünket tonikkal.Hetente egyszer érdemes leradírozni is,hogy az elhalt hámréteget eltávolítsuk,ezáltal utat engedjünk a hatóanyagos krémek bejutásának.

Látogassuk meg kozmetikusunkat, aki a bőr állapotának megfelelő kezelést tud javasolni. Amit én a vendégeimnek ilyenkor ajánlani szoktam, az a masszírozás,Masszázs során nem csak értékes hatóanyagok kerülnek be a bőrbe, de fizikálisan is felpezsdül az arc keringése. Nem elhanyagolható az sem, hogy ezalatt a 20 perc alatt nem csak bőrünk, de lelkünk is töltődik! Azt pedig tudjuk, hogy arcunk szépsége sokszor belülről fakad!

Ajánlott kezelés ilyenkor még az UH kezelés illetve a krémpakolások.

Ami pedig kozmetikámban egy különleges hidratálást nyújt az a 75-15 kezelés,Ez után a kezelés után a bőr újra aktivizálja működését, regenerálja és javítja a bőr texturáját.

Természetesen ne feledkezzünk meg arról, hogy mindig használjunk nappali és éjszakai krémet is,