Blog

Miért fontos a szemránckrémek használata?

👉 Nagyon fontos területe a bőrápolásnak a szem környék ápolása! !! A szemkörnyéki bőr kényes terület, több értelemben is!! Miért nem alkalmas minden esetben a jól bevált arckrémünk a szem környékére is?🤔 👉A szem-és a száj környéki bőr vékonyabb, ezért a kozmetikai termékekben lévő hatóanyagokra is másképp reagálnak, könnyen irritálódhat. 👉Ezért nagyon fontos, hogy ezekre a területekre speciálisan kifejlesztett termékek kerüljenek, amikben a hatóanyagok megfelelő koncentrációban és mennyiségben vannak jelen. 👉Az extrém vékonyság törékennyé teszik ezeket a területeket, fokozottabb bőröregedést okozva. 👉 A szemkörnyék izomzata folyamatos igénybevételnek van kitéve, naponta 10-20 ezerszer (!!) pislogunk. A pislogás miatt a bőr folyamatosan megfeszül, majd elernyed. Ha nem megfelelően hidratált, akkor ez a mozdulat felelős a legnagyobb mértékben a szem körüli ráncok kialakulásáért. 👉Tehát különleges ápolást igényelnek, intenzív hatóanyagokkal, amik ugyanakkor nem válnak agresszívvé. Milyen problémákra érdemes speciális készítményeket, szemkörnyék ápolókat használni és szakember tanácsát kérni? 👉A bőr öregedése ellen! A szemkörnyéki ráncok hamar kialakulnak, ha nagyon száraz a bőr, ha nem védjük az UV sugaraktól. 👉Sötét karikák ellen. 👉Püffedt, duzzadt szemekre, táskás szemekre. 👉Fokozott bőrszárazság esetében. Most pedig megmutatom a Vagheggi szemránckrémeit 🥰

Nézzük ,milyen szemránckrémek közül választhattok a Vaghegginél? 

Nézzük ,milyen szemránckrémek közül választhattok a Vaghegginél? Könnyű, folyékony hidratáló krém, kifejezetten a száraz szemkörnyéki bőr ápolásához, amelyet már a fiatalabb korosztály is alkalmazhat megelőzés céljából! A Rehydra termékek professzionális megoldást nyújtanak a bőr szomjúsága ellen. Olyan növényi hatóanyag koktélt tartalmaznak, amely azonnali puhaságot, frissességet és hidratációt kölcsönöz a bőrnek. 👉Főbb hatóanyagok: Hydra Plus Komplex (Hialuron sav, ximenin sav, fehér mályva, bioszaharidok) jojoba olaj. Parabénmentes, bőrgyógyászatilag tesztelt. 👉 A szemránckrémet reggel és este tegyétek fel a szokásos krémetek alá. 

👉Az Intense egy multifunkcionális és nagy hatékonyságú termékcsalád azoknak a nőknek, akik nagyon energikusan és intenzíven élik a mindennapjaikat, sokféle technikai eszközt alkalmaznak. 👉Az Intense termékek a mai modern kori nők bőrének ápolását segíti abban, hogy kisimultabb, ragyogóbb és védett legyen az elektronikai eszközeink által kibocsájtott nagy dózisú "kék fény" és a környezet szennyezés okozta káros hatások ellen. A termékcsaládhoz tartozó szemránckrém egy habkönnyű textúrájú tápláló, bőrkisimító és feltöltő balzsam. 👉Csökkenti a szemek alatt kialakuló táskákat, megvédi a bőrt a szmogtól és a "kék fénytől", a technikai eszközök okozta stressztól. 👉Főbb hatóanyagok: laminaria hyperborea, energetizált tengervíz, E-vitamin, hialuron sav, karité vaj, capuacú vaj .

Egy szemránckrém, mellyel az ajakkörnyéki ráncok is kezelhetőek‼ 👉30 év felett már fontos a célzott kezelés, amely serkenti a kollagén- és elasztin rostok termelődését, szabadgyökök elleni hatóanyagokat tartalmaz, stimulálja a mikró keringést és friss élettel telíti a bőrt. A Delay Infinity termékcsalád a bőröregedési folyamatokat lassítja hatékonyan, 30 felett már az első ráncok megjelenése után alkalmazható. 👉 Az extrém tápláló és bőrfiatalító hatású emulzió speciálisan a szem és a száj környéki bőrre és a ráncokra lett kifejlesztve. A termék tartalmaz pluszban egy tápláló hatású ajakbalzsamot is. 👉 Főbb hatóanyagok: krókusz kivonat, lila rizs kivonat,hialuron sav, béta-glukán, A és E vitamin. Bőrgyógyászatilag tesztelt, parabén mentes!


Fekete karikák a szem alatt? Esetleg ráncok vannak a szem környékén? Akkor válaszd ezt a terméket‼ 👉A 75-15 egy intelligens génalapú kozmetikumcsalád, a XXI. század forradalmi megoldása a bőrfiatalításért és a bőr fiatalságának tartós megőrzéséért. 3:1-ben kozmetikum: ránctalanító hatású, segít a karikák és táskák eltüntetésében. Friss mégis tápláló, azonnali lifting hatással. 👉Főbb hatóanyagok: pisctacia lentiscus kivonat, barna alga kivonat, homoktövis kivonat, aloe vera. Parabénmentes, bőrgyógyászatilag tesztelt! 

A szépségápolás egyik fontos lépése a bőr letisztítása után a bőr radírozása.Ezzel tudjuk tulajdonképpen előkészíteni a bőrt arra,hogy a számára fontos hatóanyagoknak utat nyisson.E nélkül nincs kozmetikai kezelés.Időnként azonban segítségünkre lehetnek a gépek,melyek által munkánk hatékonyabbá válik.

Nagyon szép hónap az ősz.De nem csak a természet változik ilyenkor,hanem a bőrünk is.Bizony a nyári napsugarak is kihívást jelentenek, de a hideg és a szél még jobban kiszárítják bőrünket.De mit is tehetünk azért, hogy ismét hidratált és feszes legyen?

Elérhetőségeink

LÁTOGASSON MEG BENNÜNKET

1114 Budapest,
Eszék utca 13-15.

HÍVJON BENNÜNKET

Kozmetika: +36-30-264-2402
Fodrászat : +36-30-211-5982
Masszázs  : +36-30-378-0994


ÍRJON NEKÜNK

Kérem olvassa el Adatkezelési Tájékoztatónkat melyet az alábbi linken talál meg https://drive.google.com/file/d/1QphiFOvPED9r_1WyHOQEEE7EagiJK6YF/view?usp=sharing


Nyitvatartás

FODRÁSZAT

Hétfő,Szerda,Péntek

8.00-20.00

KOZMETIKA

Hétfő,Szerda

14.00-20.00

Kedd,Csütörtök,Péntek

8.00-14.00

Masszázs

Kedd

16.30-20.00

Csütörtök

16.00-20.00

Péntek

14.00-20.00

SZOMBAT

VASÁRNAP

Zárva

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON

KÖVESS MINKET INSTAGRAMMON

Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el